Steun ons!

/Steun ons!
Steun ons!2018-03-27T14:39:27+00:00

Draag je VG&V een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij! Er zijn verschillende manieren om ons te steunen.

Doneren

Al het werk dat wij verrichten doen onze 50 enthousiaste vrijwilligers. Deze worden aangestuurd door een betaalde kracht die wordt gefinancierd door de gemeente. Alle overige kosten die we maken, bekostigen we uit donaties. Giften zijn daarom heel welkom. Met jouw financiële bijdrage kunnen we ons werk blijven doen!

Help ook mee om een vluchteling een goede start te geven in Nederland. Je kunt een bedrag overmaken op rekeningnummer NL80 ABNA 0532 6069 14 t.n.v. Vluchtelingenwerkgroep Gooi en Vechtstreek te Hilversum o.v.v. ‘gift’.

Omdat wij erkend zijn als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), is het mogelijk een gift af te trekken van inkomstenbelasting.

Steunfonds

VG&V heeft speciale samenwerking met ’Stichting Steunfonds Vluchtelingen en Asielzoekers Hilversum en Omstreken’. Het steunfonds ondersteunt vluchtelingen die nergens anders financiële hulp kunnen aanvragen. Bijvoorbeeld om gezinshereniging te kunnen bekostigen wanneer daar geen andere mogelijkheden voor zijn.

Ook donaties aan het steunfonds zijn heel welkom. Zie voor meer informatie www.steunfondsvluchtelingenhilversumeo.nl.

Omdat ook het Steunfonds erkend is als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), is het mogelijk een gift af te trekken van de inkomstenbelasting.

Sponsoring

Onze organisatie draait op enthousiaste vrijwilligers die in hun vrije tijd vluchtelingen op weg helpen. Heb je zelf geen tijd maar wil je toch helpen? Misschien is sponsoring van onze organisatie dan wat voor jou.

We zijn op zoek naar personen of bedrijven die kunnen bijdragen aan bijvoorbeeld het onderhoud van onze ICT- faciliteiten (zoals de computers in het buurthuis waar we vluchtelingen begeleiden), pr-middelen (zoals het drukken van informatieboekjes, flyers en visitekaartjes) of bijvoorbeeld de catering voor een feest om onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Natuurlijk genereren we in ruil daarvoor zo veel mogelijk publiciteit.

Meer weten over sponsoren van VG&V? Neem contact op met Eric Remijn.

Deel je kennis

We zijn niet alleen op zoek naar nieuwe vrijwilligers of donateurs, maar ook naar mensen die het leuk vinden om hun kennis beschikbaar te stellen aan onze organisatie. Heb je veel verstand van fondsenwerving, ben je een kei in ICT, ben je een fotograaf die wat tijd over heeft? Meld je aan en kom onze organisatie (tijdelijk) versterken! We spreken graag vrijblijvend af om de mogelijkheden te verkennen.

Aanmelden of meer weten? Neem contact op met Daniël Houtkruijer.

Stageplekken

Heb je een bedrijf en zou je het leuk vinden om een vluchteling een stageplek te bieden? Werk je bij een organisatie die wel wat extra handen kan gebruiken in ruil voor goede begeleiding? Wij zoeken stageplekken voor vluchtelingen en horen graag wanneer er interesse is!

De loopbaanvrijwilliger die de vluchteling begeleid is altijd bereikbaar voor vragen en advies tijdens de stageperiode. Het niveau van de vluchtelingen is divers, het varieert van mensen die alleen basisschool hebben gedaan tot mensen die hoog opgeleid zijn en al veel werkervaring hebben.

Neem voor meer informatie contact op met Daniël Houtkruijer.